BM Empowerment

Leer van gisteren, droom van morgen, groei vandaag!

Beste leidinggevende,

Wordt de power van uw medewerkers ten volle benut? Werken uw mensen met passie voor de onderneming?

Leidinggeven is door alle eeuwen heen een mooie én lastige taak. Er wordt van beide kanten, management en medewerkers, veel van u gevraagd. 'Hoe zorgt u ervoor dat de juiste resultaten worden gehaald?' Maar ook 'Hoe zorgt u ervoor dat de kracht van uw mederwerkers op de juiste wijze wordt benut?'.
Hoe staat het met empowerment in uw organisatie? BM Empowerment helpt u bij het in hun kracht brengen van individuele medewerkers die zijn vastgelopen, door hen te begeleiden in een individueel coachtraject.

Naast een individuele coaching, is teamcoaching een krachtig instrument om met een heel team op zoek te gaan passie en power in ons werk. Het uitgangspunt van teamcoaching is het opzoeken van patronen waardoor het team met elkaar de ineffectieve situatie in stand houdt.
We gaan in dit traject dus NIET op zoek naar de schuldige, maar we gaan voor het in hun kracht zetten van de leden van het team. Wilt u meer weten over deze trajecten, kijk dan in het menu op Aanbod-Individuele coaching of Teamcoaching .

In gesprek met leerlingen

In het onderwijs van NU voeren we gesprekken met leerlingen. Een gesprek met een kind over zijn behoeften voor het komende schooljaar. En een gesprek met een jongere over zijn loopbaan. Een goed gesprek voeren met en kind of jongere is niet altijd gemakkelijk. BM Empowerment geeft leerkrachten handvatten voor een goed gesprek met leerlingen door middel van een training.
Interesse? Bekijk de informatie via het menu onder het kopje Aanbod-Training .

© bm-empowerment.nl algemene voorwaarden links